Bestellingen boven € 999,- gratis bezorgd!

Tuin inspiratiedagen

Ben je van plan om je tuin onder handen te nemen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Schrijf je dan in voor een van onze inspiratiedagen op 24 en 28 mei in Utrecht!

Op deze dagen kun je inspiratie op komen doen in meer dan 20 inspiratietuinen en al je tuinvragen stellen aan onze experts. De hello home experts geven je graag tips over de aanleg, inrichting of onderhoud van je tuin.

Plan je bezoek!

Om de bezoeken goed te kunnen reguleren, is het van belang dat er vooraf wordt aangemeld in een bepaald tijdslot. Zo zorgen we er samen voor dat het niet te druk is en iedereen veilig en verantwoord inspiratie op kan doen.

We zijn op de volgende tijd geopend:

Maandag 24 mei: 10:00 tot 18:00

Vrijdag 28 mei van 20:00 tot 20:00

Aanmelden voor de inspiratiedagen kan door een mail te sturen naar klantenservice@hello-home.nl. Hierbij kun je een eventueel voorkeurstijdstip aangeven.

Na aanmelding wordt de aanvraag bekeken. De afspraak is definitief als je een bevestiging hebt ontvangen op je mailadres. Deze bevestiging is tevens je toegangsbewijs aan de deur, dit mag in geprinte vorm, of op een smartphone.

 

 

Maak een afspraak en bezoek ons tuininspiratiecentrum in Utrecht!

Nog niet helemaal zeker hoe je de tuin wil indelen? Of wil je producten in het echt bekijken? Dan is het mogelijk om bij ons langs te komen.
We beschikken over showtuinen, zodat je onze producten in een echte tuin kunt bekijken en inspiratie kunt opdoen. Daarnaast staan onze
tuinexperts klaar om je te voorzien van gratis tuinadvies.

Kom langs en ontdek:

  • Meer dan 3000 m² aan inspiratie
  • Ruim 25 voorbeeldtuinen
  • Eigen kennis en innovatiecentrum
  • Gratis advies
Afspraak maken

Het tuininspiratiecentrum is op afspraak geopend van maandag t/m zaterdag. Om een afspraak te maken kun je onderstaand formulier invullen.
Je kunt ook bellen naar  085-0804030 of mailen naar klantenservice@hello-home.nl. Je kunt dan ook je voorkeurstijd aangeven. Indien je
de aanvraag per mail of onderstaand formulier doet, word je teruggebeld om de afspraak definitief in te plannen.

Het tuininspiratiecentrum bevindt zich op:

Rutherfordweg 75
3542 CN Utrecht