Houd tuinvisie.nl in de gaten

Retourneren

Retourvoorwaarden

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaven van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Hiervoor kun je gebruik maken van het hello home retourformulier. Je kunt ook gebruik maken van ons modelformulier voor herroeping, je hebt hierin de vrije keuze en beide formulieren worden op eenzelfde manier verwerkt. Overigens is het niet wettelijk verplicht om een melding te maken middels een formulier. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het om de melding binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons te doen.

Wat gebeurt er na herroeping van de overeenkomst?

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na je retourmelding, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Je dient de goederen zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je de retour aan ons hebt gemeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw eigen rekening.

Transport retourzending

Je verzorgt zelf het transport van de retourzending. De kosten die je maakt voor het terug sturen van de artikelen zijn voor eigen rekening. De retourzending moet worden verzonden naar: Ekkersrijt 1212, 5692AE Son . Dit adres vind je ook terug op het retourformulier. Retourzendingen zijn voor eigen risico. We raden je dan ook aan om te vragen naar een verzendbewijs en deze te bewaren tot je een bericht van ontvangst terug hebt.

Is het voor jou onmogelijk om zelf het transport voor jouw palletverzending te regelen? Neem dan contact op met de klantenservice, wij kijken dan samen naar de mogelijkheden en kosten hiervoor. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van de retourzending. Je betaalt minimaal € 40,- voor een palletretour (€ 40,- per pallet). Bij meerdere pallets in een retourzending kan de prijs per pallet iets minder worden, om de precieze kosten te berekenen neem je contact op met de klantenservice.

Ons retouradres:

Ekkersrijt 1212
5692AE Son

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wat kun je doen om je retourzending zo goed mogelijk te laten verlopen?

Graag willen we je vragen om op het volgende te letten bij het terugsturen van goederen, dit helpt ons bij het snel verwerken van je retour.

  • Meld je retour bij voorkeur vooraf bij ons aan door het retourformulier te mailen naar klantenservice@hello-home.nl
  • Verpak je artikelen zo goed mogelijk en gebruik hierbij zoveel mogelijk de oorspronkelijke verpakkingen
  • Bij voorkeur ontvangen we het retourformulier bij de retourzending bijgesloten. Zo kunnen we jouw retour zo makkelijk en snel mogelijk verwerken.
  • Zorg ervoor dat artikelen zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat retour worden gestuurd. Controleer je artikelen dus voordat je begint met het plaatsen hiervan.

Retourformulier

Hier kun je het hello home retourformulier downloaden.

Hier kun je het modelformulier voor herroeping downloaden.