Bestellingen boven € 999,- gratis bezorgd!

Maak kennis met onze partner Morssinkhof Groep

Morssinkhof Groep is fabrikant van betonnen grond-, weg- en waterbouwproducten, van sierbestratingsproducten en van straatbakstenen en gevelstenen. De medewerkers van Morssinkhof Groep beschikken over een enorme kennis over markt-, product- en productie waardoor ze de ‘kneepjes van het vak’ zeer goed beheersen. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring, maakt Morssinkhof Groep een betrouwbare leverancier die fungeert als innovatief en inspirerend partner.

Stapelblokken

Eén van de producten die Morssinkhof Groep jaarlijks produceert zijn de miljoenen stapelblokken. Het productieproces van deze blokken vindt in eigen beheer plaats en dit zorgt ervoor dat de blokken aan de beste kwaliteit voldoen. 

Het materiaal waar de blokken van zijn gemaakt, bestaat uit de meest optimale samenstelling van cement, zand en grind. Daarnaast worden granulaatkorrels aan deze samenstelling toegevoegd die de prachtige kleurtonen waarover de blokken beschikken waarborgen. 

Uiteindelijk worden de stapelblokken kaarsrecht afgesneden waardoor ze allen over dezelfde afmeting beschikken. Dit komt ten goede aan de efficiëntie van de verwerking van de blokken. Tijdens het lijmen kunnen de bokken hierdoor namelijk makkelijk en snel loodrecht op elkaar en naast elkaar vastgelijmd worden.