Bestellingen boven € 999,- gratis bezorgd!

Maak kennis met onze partner Decor

Decor Son is heeft al ruim 40 jaar ervaring in het produceren van een breed assortiment aan artikelen voor de doe-het-zelf branche. Zij leveren een breed assortiment aan producten die in eigen beheer worden geproduceerd. Voorbeelden hiervan zijn zanden en grinden.

Zand en grind

Het assortiment aan zand en grind wordt uit Nederlandse bodem gewonnen en afgezakt binnen de eigen productielocatie van Decor. Door het in eigen beheer afzakken van de zanden en grinden voldoet Decor aan de hoogste kwaliteitseisen en is Decor in staat om de inhoud van de zak af te stemmen op de vraag. Zo worden 20 kg zakken grind en 25 kg zakken zand aangeboden voor de kleinere klussen maar zijn er ook 1000 kg big bags met zand voor de grotere klussen beschikbaar. 

Naast het leveren van de beste kwaliteit staat gebiedsontwikkeling hoog in het vaandel tijdens de zand- en grindwinning. Met gebiedsontwikkeling wordt bedoeld dat de winning toegevoegde waarde heeft voor de maatschappij. Denk hierbij aan het reguleren van het waterpeil, nieuwe natuur, recreatiemogelijkheden en wonen aan het water. Bij gebiedsontwikkeling ligt de focus dan ook altijd op een duurzame een toekomstbestendige maatschappij.

Naast zand en grind produceert Decor ook zelf parasolvoettegels en knikkertegels. Bekijk ons assortiment om de producten van Decor en onze andere partners te bekijken.