Houd tuinvisie.nl in de gaten

Ons verhaal

Nederland verdient een plek waar je rechtstreeks bij de bron alles in één keer kunt kopen om je leefomgeving te verbeteren. Hallo, wij zijn hello home.

Het begon in 2020 met een idee; waarom bieden wij Nederland geen online platform waar de consument alles in één keer kan kopen om hun leefomgeving mooi te maken? Een directe verbinding tussen leverancier en eindgebruiker. Door onze expertise juist in te zetten zou een win-win situatie voor iedereen ontstaan. Dit was het begin van hello home! We zijn trots op waar we nu staan en gedreven om het samen nog mooier te maken.

Jij kan het ook

Wij willen dat iedereen zijn of haar leefomgeving met gemak mooier, beter en duurzamer kan maken. Door onze expertise met jou te delen, word jij zelf dé expert. Of het nu gaat om een totaal- of deelklus, we helpen je graag. Met de beste producten tegen een eerlijke prijs. Met inspiratie en voorbeelden. Met How to-video’s, instructies en het juiste advies op maat. Met een breed assortiment aan producten én onze kennis van het vakmanschap vind je bij ons alles wat je nodig hebt om je klus tot een succes te maken. En we leveren alles (indien gewenst) tegelijk bij jou thuis! En dat voor een eerlijke prijs.

Mooi gemaakt!

Wij zijn er voor jou, ook als je zelf nog niet zo handig bent. Het is onze missie om iedereen te helpen die zijn/haar leefomgeving wil verbeteren. Hoe je het realiseert? Dat maakt niet uit als het eindresultaat er maar staat zodat jij er trots op kan zijn! Hallo, dat heb je mooi gemaakt!

Start -up

Als start-up hebben wij ervoor gekozen om te beginnen met het kernassortiment tuin. Iedere maand sluiten nieuwe producenten, producten en later ook diensten aan bij hello home. Het aantal kernassortimenten zal hiermee ook uitbreiden. Om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen adviseren wij je onze Social media kanalen te volgen of in te schrijven voor de nieuwsbrief. Het kan zijn dat wij iets hebben gemist of over het hoofd hebben gezien. Daarom zijn wij blij met iedere tip of suggestie.