Bestellingen boven € 999,- gratis bezorgd!
HelloHome_GE_T102-11_grindrooster_grind_split_oprit_grindpad_easygravel_eurogravel

Voordelen van het gebruik van een grindrooster

Verwerk grindroosters onder grind of split voor een stabiele onderlaag waardoor grind of split vast op zijn plaats blijft liggen. 

Grindroosters zijn een uitstekend hulpmiddel om grind of split vast te leggen. Door het toepassen van een grindrooster verschuift het grind of het split namelijk niet en blijft het op zijn plek liggen. Zelfs als er met een vervoersmiddel overheen wordt gereden, blijft het grind op zijn plaats liggen.  

Drainerend vermogen 

Wanneer voldoende grind op de platen gelegd wordt, zijn de platen niet zichtbaar. De platen zijn voorzien van waterdoorlatend geotextiel, waardoor hemelwater snel kan worden afgevoerd. Dit komt dan weer ten goede aan het grondwaterpeil.  

Minder onderhoud

Door het gebruik van een grindrooster met geotextiel, woardt water weliswaar doorgelaten, maar onkruid komt er niet doorheen. Zo hoef je niet telkens onkruid tussen het grind uit te plukken. Daarnaast hoef je door het honingraatprofiel dat het grind goed vasthoudt, niet telkens je grind terug te vegen

UV-bestendigheid  

De roosters worden gemaakt van recyclebaar polypropyleen en zijn UV-bestendigDgrindroosters zijn daarnaast uitgebreid getest op belasting, verlijming, UV-bestendigheid en veiligheid volgens Europese richtlijnen. Je kunt de grindroosters dus met een vertrouwd gevoel gebruiken. 

Verschillende kleuren grindroosters  

Er bestaan verschillende soorten en kleuren grindroosters. De kleur die het best toegepast kan worden is afhankelijk van de kleur van het grind of het split zelf. Hoe dichter de kleuren van het grind of het split en het rooster bij elkaar liggen des te minder zichtbaar de roosters zijn.  

Verschillende soorten grindroosters 

Er zijn verschillende typen grindroosters beschikbaar. Bijvoorbeeld EasygravelEurogravel en gravelplaatIn principe is de werking van de platen voor alle merken gelijk. Er kan een verschil zitten in gebruikte materialen en grootte van de gaten in de roosters.  

In deze stijl

Easygravel 65 x 33 x 3 cm zwart

€ 4,20

Gravelplaat 160 x 120 x 3 cm grijs

€ 26,50

Eurogravel 120 x 80 x 3 cm zwart

€ 17,95

Eurogravel 120 x 80 x 3 cm wit

€ 21,85