Houd tuinvisie.nl in de gaten
08711434146456 Cubes Gun Smoked werkplek

Fris je interieur op met unieke wandbekleding

We bieden een breed assortiment aan producten waarmee je wanden op een unieke wijze kunt decoreren. Door verschillende kleuren en verschillende materialen te combineren kun je een gaaf effect creëren. Ook kun je een ruimte optisch groter later lijken door de verschillende kleurmogelijkheden slim in te zetten. De vuistregel hierbij is dat lichte kleuren een ruimte optisch groter maken. Donkerdere kleuren zorgen voor een warmere sfeer.

Materialen 

Er zijn verschillende materialen die je kunt gebruiken om de gewenste afwerking en sfeer te creëren. Voor een natuurlijke sfeer kunnen materialen zoals hout en leer worden gebruikt. Ben je op zoek naar een meer industriële look voor je huis? Natuursteen fineer is ideaal om deze uitstraling te creëren.

Hout

De houten wandpanelen van Wood Design zijn vervaardigd van de beste en sterkte delen van de boom en FSC gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. De producten beschikken over mooie natuurlijke kleurtonen, waardoor ze rust en balans uitstralen in de ruimte waar ze worden toegepast. Door de verfijnde afwerking creëer je een echte eyecatcher in je interieur.

Natuursteen fineer

De natuursteen veneer wandpanelen van Stone Design zijn gemaakt van een veneer laag die op slimme wijze wordt gewonnen uit natuursteen. De panelen zijn buigzaam en zeer lichtgewicht, waardoor het toepassen van deze panelen zeer eenvoudig is. De natuurlijke kleurtonen creëren een verfijnde uitstraling en de textuur van het paneel komt goed tot zijn recht door het natuurlijke karakter van het paneel. Doordat ook de stone veneer panelen buiten toe te passen zijn, verwerk je ze eenvoudig om een natuurlijke uitstraling te creëren op de wanden in je interieur, in bedrijfspanden of in de tuin, bijvoorbeeld op een laag muurtje of onder een overkapping.

Leer

De leren wandtegels van Enzo Pellini zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en zijn erg duurzaam.  Met de leren tegels creëer je in iedere ruimte een unieke, authentieke sfeer. De panelen zijn zelfklevend, kant-en-klaar voor gebruik en eenvoudig zelf aan te brengen. Laat een bepaald element, zoals een haard, eruit springen met behulp van het prachtige leer van Enzo Pellini en vorm op die manier echte eyecatchers in je interieur. Naast wanden, kun je deze tegels ook gebruiken op bijvoorbeeld deuren, meubels of zelfs het plafond!

Verwerking

Elk van de eerder genoemde materialen zijn voor iedere doe-het-zelver eenvoudig te plaatsen. In de meeste gevallen kun je de panelen met een high-tack kit of pastalijm te bevestigen. Bij de Enzo Pellini leren wandbekleding is dit niet nodig. Deze bevatten namelijk al een lijmlaag op de achterzijde waarmee je de tegels eenvoudig en stevig vastplakt.

Belangrijk is om goed uit te meten hoeveel m2 je nodig hebt zodat je de juiste hoeveelheid bestelt. Daarnaast is het handig om vooraf goed te bedenken in welk verband je de bekleding wil plaatsen. Dit kun je dan voor jezelf eerst even uittekenen, zodat je precies weet wat er moet gebeuren.

Om te ontdekken welke producten er zijn, ga je naar het assortiment wandbekleding.