Bestellingen boven € 999,- gratis bezorgd!
HelloHome_GE_T103-3.4.2

Creatief met U- en L-elementen

Maak een plantenbak, bankje, zandbak en meer met U- en L-elementen.

 U- en L-elementen hebben diverse toepassingsmogelijkheden, met een beetje creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Hello home helpt je alvast op weg.

U- en L- elementen zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen gebruikt worden voor het maken van verschillende tuinelementen, zoals:

  • plantenbak
  • bankje
  • tafeltje
  • opslagplaats voor haardhout
  • zandbak
  • traptredes en nog veel meer.

Ook kunnen de elementen worden gebruikt als keerwanden om hoogteverschillen op te vangen. Door de veelzijdigheid van de U- en L-elementen, zijn de mogelijkheden eindeloos. We zien deze elementen dan ook steeds vaker terug in de tuin of andere buitenomgeving. De benaming van de elementen is afgeleid van de vorm van het element. Een U-element heeft, zoals de naam al aangeeft een U-vorm en een L-element heeft een L-vorm.

U-elementen

Een U-element kan voor verschillende projecten ingezet worden en is zeer maatvast en robuust. Dit zorgt ervoor dat het element of meerdere elementen enkel naast of op elkaar geplaatst hoeven te worden om het beoogde eindresultaat te realiseren. Er hoeft dus niet te worden gelijmd. Een zitje of opslagruimte voor hout is hierdoor in een handomdraai gemaakt. Wanneer je meerdere opslagruimtes naast elkaar plaatst, kun je de U-elementen ook gebruiken als onderdeel van een buitenkeuken. Zo maak je in je tuin een gezellig plekje om samen te eten en genieten.