Houd tuinvisie.nl in de gaten
Binnenkijken bij Mirjam en Maarten

Binnenkijken bij Maarten en Mirjam

Maarten en Mirjam hebben een vrijstaand huis en wonen samen met hun twee dochters al 12 jaar aan de rand van een dorp in Brabant. Wat hen in eerste instantie aansprak aan het huis is de verbinding tussen de woonruimtes. Alle ruimtes zijn namelijk op efficiënte wijze met elkaar verbonden.

De afgelopen tijd zijn ze bezig geweest met het verbouwen van de binnenruimtes. Voor de voortuin hadden ze eigenlijk nog geen plannen gemaakt, die zouden ze later wel aanpakken. Ze waren namelijk nog bezig met het verbouwen van de bovenverdieping van het huis. Toen het aanbod van hello home kwam om te helpen met het tuinontwerp, besloten zij hier toch op in te gaan. Zo zijn ze toch eerder dan gepland met de tuin aan de slag gegaan.

De eerste stap was het in kaart brengen van de wensen en behoeften samen met onze tuinarchitect. Mirjam en Maarten vertelden: “We hebben los van elkaar enkele afbeeldingen verzameld van wat we mooi vinden, dit kwam vrij goed met elkaar overeen. We houden beide van een mooie, onderhoudsvriendelijke tuin. We vinden het erg belangrijk dat we van de tuin kunnen genieten maar niet al te veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden van de tuin. Het is erg fijn dat we op één lijn liggen met elkaar.”